Filosofia

Filosofia

Què ens diferencia?

Et mantens a l'anonimat

Total discreció i professionalitat. En cap moment compartirem dades personals com: Nom, telèfon, email, foto ni vídeo.

Tracte més humà

Aquí no seràs un número més. Per nosaltres tens nom i cognom.

Sense enganys

No hi ha perfils falsos. Tots ells han estat revisats pels nostres professionals.

Mantenim el contacte

Volem saber com t'ha anat. Estem al teu costat abans, durant i després de la cita.

No tiramos la toalla

Seguimos buscando a una persona compatible para ti en caso de que no te guste la cita propuesta o que no funcione la primera cita.

Com neix La Celestine

La idea de La Celestine sorgeix de la nostra pròpia experiència de vida. Sabem de primera mà que trobar parella mitjançant internet no és fàcil, i per això hem volgut crear un procés més humà, proper i personalitzat.

Som conscients que avui dia és molt fàcil suplantar una identitat per enamorar algú a través d’una pantalla i molt difícil trobar una persona amb una alta compatibilitat. Hem decidit crear aquest projecte perquè trobis la teva taronja sencera, real i sincera. Un projecte en què les persones són el més important. Per això treballem cara a cara, oferint total transparència i ajudant perquè sorgeixi l’amor real entre vosaltres.

Filosofia La Celestine

L´època que vivim ens fa recordar a finals del segle XV. S’estava produint una transició sense precedents entre tradició i progrés; d’edat medieval a renaixement. Com ara, era una època plena de novetats, canvis i noves perspectives, però també d’incertesa.

Va ser en aquell moment quan va aparèixer l’obra de La Celestina, una persona que gràcies a la seva saviesa i gràcia natural era capaç de fer que dos enamorats s’unissin. És clar que hem après la lliçó: hem de ser honestos i no avariciosos.

Com a pàgina web de cites, tenim el repte de treure suc de les novetats tecnològiques de l’època actual i donar resposta a la incertesa que tots tenim, oferint una proposta d’amor sòlida per qui la vulgui, acceptant els canvis socials gràcies a noves perspectives de identitat de gènere, orientació sexual i relacions amoroses.

Amb nosaltres podràs conèixer gent com tu, amb ganes de trobar una relació sana i sincera. Perquè...

Real love exists.

La nostra filosofia no es basa en el mite de la mitja taronja; nosaltres creiem més en la idea de la taronja sencera. Pensem que una relació autèntica no es basa en dos éssers incomplets que calen, sinó en dos éssers complets que decideixen ser feliços l’un al costat de l’altre.

La primera cita podria ser
un brunch, un dinar, un sopar…

Tot dependrà de vosaltres i dels vostres gustos!

Tens algun dubte?
Visita les preguntes freqüents

En cas de tenir dubtes sobre el nostre mètode per trobar l’amor, consulteu les preguntes més freqüents i aclariu els vostres dubtes sobre els nostres serveis i tarifes.