El Mètode

El Mètode

Fes el test

Completa el test de compatibilitat creat pels nostres psicòlegs. Us preguntem sobre el vostre estil de vida, personalitat i parella ideal.

Match

Et mostrem les característiques del vostre perfil i el vostre percentatge de compatibilitat. En cas que tots dos accepteu el matx, organitzarem la vostra trobada online. En cas contrari, cercarem una altra persona compatible.

Cita online

Coneixeràs aquesta persona tan especial via online. A la vostra trobada, hi serà present un dels nostres assessors de l'amor, que ajudarà que la vostra experiència sigui molt més gratificant. Aquesta trobada en línia tindrà una durada d'uns 20 minuts aproximadament. El cost del servei és de 35€.

Cita Presencial

Després de la cita online i pel fet que encara no tindreu les vostres dades personals, la nostra “Celestina” es tornarà a posar en contacte amb vosaltres per començar a preparar els detalls de la cita. Estarem al vostre costat per ajudar-vos a organitzar el tipus de cita que més s'ajusti a les vostres preferències. El cost daquest servei és de 35€.

Fórmula La Celestine

Tenim el compromís de fer de La Celestine un punt de reunió per a aquells que vulgueu una relació estable. Ens encarreguem de trobar una persona compatible que també vulgui formar una relació amb tu. Nosaltres som la «ploma» que escriurà la vostra història d’amor, i vosaltres sou els que marqueu el ritme al que voleu que passin les pàgines. Garantim el teu anonimat, som discrets i prudents amb la teva informació personal.

A La Celestine busquem una persona que respecti el teu estil de vida, creences, lloc d’origen, identitat i orientació sexual. Som tolerants i inclusius. Ets lliure de registrar-te siguis qui siguis, siguis com siguis, sempre que estiguis disposat a trobar l’amor i ser respectuós/a amb la persona que et presentem!

A punt per trobar la teva
taronja sencera?
Tens algun dubte?
Visita les preguntes freqüents

En cas de tenir dubtes sobre el nostre mètode per trobar l’amor, consulteu les preguntes més freqüents i aclariu els vostres dubtes sobre els nostres serveis i tarifes.